Watchman Willie Martin Archive



The Prairie Gazette

Willie Martin                                 P.O. Box 968                              Paducah, Texas 79248

                                                                                    Cracks In The Holocaust Myth

    Having seen the success of the British propaganda about the Germans using the skins of dead babies as lamp shades in World War I [which the British later apologized for after the end of the war and admitted it was only propaganda to get the troops to fight harder]. They conceived of the "Six Million Jew Lie" and spared no amount of expense to forward this program [The Zionists even executed several thousand of the so-called lesser Jews ‑ so as to further their diabolical plans after all what was a few thousand lesser Jews compared to the master plan of World Control!]. [1]

    The Zionists who are always far sighted saw in it a chance to accomplish two things:

  (a) To destroy Nationalism by claiming that the Germans killed "Six Million Jews" in an effort at exterminating them, and the Germans were extremely nationalistic, then it must follow, that Nationalism must be very evil if millions of people can be murdered in its name! [In other words do not be too Patriotic because if you do you will have Six Million or more Dead Jews. And if you don't believe it they will show you another holocaust movie, then another, then another until you do]. Do you see what I am saying?

  (b) Their claim to Palestine which came soon after the end of the War has enabled them [the Jews] to replace God and the Lord Jesus Christ and become the Chosen People: a triple counterfeit, to most of the Christian World!

    Thus it is clear for all to see if they will look with any honesty at all America fought World War II so that World Jewry could dominate the Financial Money Markets of the world; Expose any existing opposition to their designs for world conquest and destroy such opposition; destroy Nationalism, Patriotism, in the major countries of the world.

                  FACTS ABOUT THE HOLOCAUST!

   1). What proof exists that the Nazis practiced genocide or deliberately killed six million Jews?

     ANSWER: None. The only evidence is the testimony of alleged individual "survivors." This testimony is contradictory, and no "survivor" claims to have actually witnessed any gassing.

There is no hard evidence whatsoever; no mounds of ashes, no crematoria capable of doing the job, no piles of clothes, no human soap, no lamp shades made of human skin, no records, no demographic statistics.

   2). What proof exists that six million Jews were not killed by the Nazis?

     ANSWER: Extensive evidence, including that of a

forensic, demographic, analytical and comparative nature, exists proving the impossibility of such a figure, an exaggeration of, perhaps, 100%

   3). Did Simon Wiesenthal once state in writing that "there were no gassing camps on German soil?"

     ANSWER: Yes. In "Books and Bookmen," April, 1975 issue. He claims the "gassing" of Jews took place in Poland, NOT in Germany.

   4). If Dachau was in Germany and given Simon Wiesenthal says that it was not an extermination camp, why do thousands of veterans in America say that it was an extermination camp?

     ANSWER: Because after the Allies captured Dachau, thousands of G.I.s were led through Dachau and shown buildings alleged to be gas chambers; the mass media widely, but falsely, stated that Dachau was a "gassing" camp.

   5). Auschwitz was in Poland, not Germany. Is there any proof that gas chambers for the purpose of killing human beings existed at or in Auschwitz?

     ANSWER: No! A reward of $50,000 was offered for such proof, the money being held in trust by a bank, but no one came up with any credible evidence.

   6). If Auschwitz wasn't a "death camp," what was its true purpose?

     ANSWER: It was a large-scale manufacturing complex. Synthetic rubber (Buna) was made there, and its inmates were used as a workforce. The Buna process was used in the U.S. during WWII.

   7). How did German concentration camps differ from American relocation camps which interned Japanese and German Americans during WWII?

     ANSWER: Except for the name, the only significant difference was that the Germans interned persons on the basis of being a threat or suspected security threat to the German war effort whereas the Americans interned persons on the basis of race alone.

   8). Why did Germans intern Jews in concentration camps?

     ANSWER: Because the Germans considered Jews a direct threat to their national sovereignty and survival. Jews were overwhelmingly represented in Germany in communist subversion. On a per-capita basis, Jews were over represented in key government and commercial positions and professions. However, all suspected security risks, not only Jews, were in danger of internment.

   9). What extensive measure did world Jewry undertake against Germany as early as 1933?

     ANSWER: On March 24, 1933, International Jewry declared war against Germany and ordered a world-wide boycott of German goods simply because the German government had removed Jews from influential positions and transferred power back to the German people. The boycott order and the Jewish "war" against Germany were reported in world media and broadcast everywhere. Phony stories of German "death camps" circulated before WWII.

   10). How many gas chambers to kill people were at Auschwitz?

     ANSWER: NONE!

   11). How many Jews were in areas that came to be controlled by the Germans before World War II?

     ANSWER: Less than four million.

   12). If the Jews of Europe were not exterminated by the Nazis, what happened to them?

     ANSWER: After the war the Jews of Europe were still in Europe except for perhaps 300,000 of them who had died of all causes during the war, and those who had emigrated to Israel, the United States, Argentina, Canada, etc. Most Jews who left Europe did so after, not during the war. They are all accounted for.

   13). How many Jews fled to deep within the Soviet Union?

     ANSWER: Over two million. The Germans did not have access to this Jewish population.

   14). How many Jews emigrated prior to the war, thus being out side of German reach?

     ANSWER: Over a million (not including those absorbed by the USSR).

   15). If Auschwitz was not an extermination camp, why did the commandant, Rudolf Hoess, confess it               was?

     ANSWER: Time honored methods were used to get him to tell his captors what they wanted to hear.

   16). Is there any proof that torture was used by American, British and Soviet captors to force confessions of German officials after the war?

     ANSWER: There is extensive evidence of torture having been used both before and during the famous Nuremberg trials and after in the case of other war crimes trials.

   17). How does the "Holocaust" story benefit the Jews today?

     ANSWER: It removes them from any criticism as a group. It provides a "common bond" with which the leaders can control them. It is instrumental in money-raising campaigns and to justify aid to Israel, totaling about $10-billion per year. The "big-H" story is designed to shame the Gentile: "Poor Jews! How they do suffer!"

   18). How does it benefit the State of Israel?

     ANSWER: It justifies the more than $65-billion dollars in "reparation" the State of Israel has received from Germany. it is used by the Zionist-Israeli lobby to control American foreign policy toward Israel and to force American taxpayers to put up all the money Israel wants. The annual ante is growing each year.

   19). What kind of gas was used by the Germans in concentration camps?

     ANSWER: Zyklon-B, a hydrocyanic gas.

   20). For what purpose was, and is, this gas manufactured?

     ANSWER: For the extermination of the typhus-bearing louse. It is used to fumigate clothing and quarters. It is readily available today.

   21). Why did they use this instead of a gas more suitable for mass extermination?

     ANSWER: If the Germans had intended to use gas to exterminate people, far more efficient gases were available. Zyklon-B is very inefficient except when used as a fumigation agent.

   22). How long does it take to fully ventilate an area fumigated by Zyklon-B?

     ANSWER: About 20-hours. The whole procedure is extremely involved and technical. Gas masks have to be used and well-trained technicians only are employed.

   23). Auschwitz commandant Hoess said that his men would enter the gas chamber ten minutes after the Jews had died and remove them. How do you explain this?

     ANSWER: It can't be explained because if they had done this they would have suffered the same fate as the previous occupant.

   24). Hoess said in his confession his men would smoke cigarettes as they pulled the dead Jews out of the gas chambers ten minutes after gassing. Isn't Zyklon-B explosive?

     ANSWER: Highly so. The Hoess confession is false.

     25). What was the exact procedure the Germans allegedly used to exterminate Jews?

     ANSWER: The stories range from dropping the gas canisters into a crowded room from a hole in the ceiling, to piping it through shower heads.

   26). How could such a mass program have been kept secret from Jews who were scheduled for extermination? How would the Pope and Vatican and the Red Cross not know?

     ANSWER: It couldn't have been kept secret. The fact is that there was no such mass-gassings anywhere. The rumors of such came from strictly Jewish, Holocaust sources.

   27). If Jews scheduled for execution knew the fate in store for them, why did they go to their death without fighting or protest?

     ANSWER: They didn't fight or protest simply because there was no intention to kill them. They were simply interned and forced to work.

   28). About how many Jews died in the concentration camps?

     ANSWER: About 300,000.

   29). How did they die?

     ANSWER: Mainly from recurring typhus epidemics that ravaged war-torn Europe during the period. Also from starvation and lack of medical attention toward the end of the war when virtually all road and rail transportation had been bombed out by the Allies.

   30). What is typhus?

     ANSWER: The disease always appears when many people are jammed together for long periods without bathing. it is carried by lice which infect hair and clothes. Ironically, if the Germans had used more Zyklon-B, more Jews might have survived life in the concentration camps.

   31). What is the difference if six million or 300,000 Jews died during the awesome period?

     ANSWER: 5,700,000. Besides and contrary to "Holocaust" propaganda there was no deliberate attempt to exterminate anyone. There is no record of Hitler or his generals ordering the death of Jews!

   32). Many Jewish survivors of the "death camps" say they saw bodies being piled up in pits and burned. How much gasoline would have to be used to perform this?

     ANSWER: A great deal more than the Germans had access to as there was a substantial fuel shortage at that time.

   33). Can bodies be burned in pits?

     ANSWER: No! It is impossible for human bodies to be totally consumed by flames in this manner as not enough heat can be generated in open pits.

   34). "Holocaust" authors claim that the Nazis were able to cremate bodies in about 10 minutes. How long does it take to incinerate a body, professional cremator operators say?

     ANSWER: About 2 hours.

   35). Why did the concentration camps have crematory ovens?

     ANSWER: To dispose efficiently and sanitarily of the corpses created by the typhus epidemics.

   36). Given a 100% duty cycle of all the crematoria in all the camps in German-controlled territory, what is the maximum number of corpses it would have been possible to incinerate during the entire period such cremators were in operation?

     ANSWER: About 430,000.

   37). Can a crematory oven be operated 100% of the time?

     ANSWER: No! 50% of the time is a generous estimate (12 hours per day). Cremator ovens have to be cleaned thoroughly and regularly when in heavy operation.

   38). How much ash is left from a cremated corpse?

     ANSWER: After the bone is ground down to powder, about a shoe box-full.

   39). If six million people had been incinerated by the Nazis, what happened to the ashes?

     ANSWER: That remains to be "explained." Six million bodies would produce literally tons upon tons of ashes. Yet there is no evidence of any large depositories of such ash.

   40). Do Allied wartime photos of Auschwitz (during the period when the "gas chambers" and crematoria were supposed to be in full operation) reveal gas chambers?

     ANSWER: No! In fact, these photographs do not even reveal a trace of the enormous amounts of smoke which supposedly hung constantly over the camps. Nor do they show evidence the "open pits" in which bodies were allegedly burned.

   41). What did the International Red Cross have to report with regard to the "Holocaust" question?

     ANSWER: A report on the visit of an IRC delegate to Auschwitz in September 1944, pointed out that internees were permitted to receive packages and that rumors of gas chambers could not be verified.

   42). What was the role of the Vatican during the time the six million Jews were alleged to have been exterminated?

     ANSWER: If there had been an extermination plan, the Vatican would most certainly have been in a position to know. But since there was none, the Vatican had no reason to speak out against it.

   43). What evidence is there that Hitler knew of an ongoing Jewish extermination?

     ANSWER: NONE!

   44). Did the Germans and the Zionists collaborate?

     ANSWER: Yes! Both groups were interested in removing the Jews from Europe (the Zionists wanted Jews shipped to Palestine) and both maintained friendly relations throughout the war.

   45). What caused Anne Frank's death; just several weeks before the end of the war?

     ANSWER: Typhus.

   46). Is the Anne Frank Diary genuine?

     ANSWER: No! The evidence compiled by Ditieb Felderer of Sweden and Dr. Robert Faurisson of France proves conclusively that the famous dairy is a literary hoax.

   47). What about the numerous photographs and footage taken in the German concentration camps showing piles of emaciated corpses? Are these faked?

     ANSWER: Photographs can be faked, yes. But it is far easier merely to add a caption or comment to a photo showing the bones of men, women and children killed in Allied Bombing raids and have them passed off as dead Jews.

   48). Were films like "Holocaust" and "The Winds of War" documentary films?

     ANSWER: Hollywood films do not claim to be history; rather, they are fictional dramatizations, or better: "creative history."

   49). About how many books have been published which refute some aspect of the standard Jewish claims made about the "Holocaust?"

     ANSWER: At least 60 with more in the process at the present time.

   50). What about the claim that those who question the "Holocaust" are anti-Semitic or neo-Nazi?

     ANSWER: This is a smear designed to draw attention away from facts and honest arguments. As a                    matter of fact, Jews have been challenged time after time to debate the Holocaust on major                      networks, during prime time. They say: "NO!" Even some Jewish scholars state that evidence for               the "Holocaust" is severely lacking.

     Perhaps William Anderson in his Afterword in a book "WAR WAR WAR!" by Cincinnatus describes it best:

                How The Jews Forced America

                            Into World War II

     In the years before World War II, the American public had no desire to go to war in either Europe or Asia. We, as Americans, had no interest in waring with Germany, Italy or Japan. Yet America was forced to battle the Axis Powers for four long years at the sole behest of International Jewry. In fact, World Jewry commenced its war against Germany in 1933, the year Hitler came to power, even before he had time to begin implementing a program for pulling Germany out of its own economic depression.

     Jewry's declaration of a 'holy war' against Germany was issued by Samuel Untermeyer of the World Jewish Federation, who said in the New York 'Times' August 7, 1933, that it would be means of an 'economic boycott that will undermine the Hitler regime and bring the German people to their senses by destroying their export trade on which their very existence depends.'

     The Toronto 'Evening Telegram' February 26, 1940, quotes Rabbi Maurice Perlzweig of the World Jewish Congress as telling a Canadian audience that 'the World Jewish Congress has been at war with Germany for seven years' [i.e. 1933].

     Jews were obviously willing to back up their threats, for the London 'Sunday Chronicle' of January 2, 1938, reported that 'leaders of International Jewry' had met in Geneva, Switzerland to set up a $2.5 BILLION fund to undermine the economic stability of Germany.

     However, Jewish boycotts against Germany failed to bring that nation to its knees as [because] Hitler had already freed Germany from dependence on Jewish usury.

     Since economic pressure by World Jewry could not break the back of Germany, it was determined that an actual war would be necessary to destroy Hitler [the German People for they had thrown off the control of the International Banks].

     This desire to decimate Germany is understandable when one recognizes that Jews are a parasitic race and as parasites will fight to the death when the host attempts to expel them.

     The Jewish desire for war was admitted by Rabbi Felix Mendelsohn in the Chicago "Sentinel" of October 8, 1942, where he states:

"The second World War is being fought for the Defense of the Fundamentals of Judaism."

      Thus, Rabbi Mendelsohn flatly expresses the view that WW II was a Jewish war. This Jewish scheme came to fruitation in 1939, Germany invaded Poland. Britain and France, under Jewish domination, then declared war on Germany, conveniently ignoring the fact that The Soviet Union [under Jewish rule] also invaded Poland.

     Think about it damn it - use your head - if England and France declared war on Germany just because they invaded Poland then why did they not also declare war against Russia because Russia also invaded Poland when Germany did?ญญ

     James Forestall, later to become Secretary of Defense in his diary of December 27, 1945, notes that he played golf with Joseph Kennedy FDR's Ambassador to Britain, who told him that ex‑Prime Minister Neville Chamberlain 'stated that America and the world Jews had forced England into war.' For his candor and later opposition to the bandit state of Israel, Forestall was murdered in 1949 [ruled a 'suicide']. Jews throughout the world screamed that Germany was intent on ruling the world, but General George C. Marshall admitted after the war, in testimony before Congress [it is recorded in the Congressional Record], that no proof could be found that Hitler planned any conquest of the world.

     In fact, Hitler's actions against Czechoslovakia over the Sudentenland and Poland over Danzig were just part of Hitler's long stated desire to re‑acquire the territory taken from Germany after WW I in the Treaty of Versailles [is that not what the Jews claim to be doing in Palestine at the present time?].

     While stones are being cast, it should be recalled that after Germany took back the Sudentenland from Czechoslovakia, Poland seized the territory of Treschen from the Czechs which had no claims toward it. So, after the Jews had ignited a war in Europe, it was found to be necessary to draw America into that war as France had fallen and Britain tottered on the brink of defeat.

     To bring the U.S. into this Jewish war, International Jewry had the services of a master at corrupt politics, the one and only Franklin Delano Roosevelt [Who will without doubt, someday go down as the greatest traitor America has ever known].


[1]Genocide Charged: Perhaps the most stupid and cowardly people of all times are the Sephardic Jews. Charges made by the Israeli media and confirmed by a former Israeli immigration inspector that "hundreds, perhaps thousands" of the children of Sephardic Jews were taken from their parents and never returned. Sephardic Jews live in the Middle East and are thought to be descended from Jewish inhabitants of Judea. However, the majority of the Jews are Ashkenazi. History says that they are the descendants of the Khazars, a people near the Caucus mountains who converted to Talmudic Judaism in the eighth century. Children of Sephardic Jews from Yemen were subjected to a policy of the Israeli government in the '50s to the present like the charges made against the Nazis during WW II. The Tel Aviv daily newspaper was told by the former inspector Ami Hovev that a "substantial number" of these children were killed in medical experiments and buried in lime pits. "I know that (Israeli physicians in state hospitals) conducted experiments on living children, extracting phosphorus and bone marrow from the spinal chord." Hovev told Israeli TV. The parents were told that immigration regulations required underage children from the East to be hospitalized at entry. Families received "notification" that their child had died in the hospital. Those kidnapped children who were not used for medical experiments were given to European families to raise. The revelation of this Israeli genocidal policy against Sephardic Jews has electrified the press in the Middle East, but the news has been completely suppressed by the controlled media in the United States. (American Information Newsletter, Box 44534, Boise, Idaho 83711, 4/96 Issue).



Reference Materials